facebook

На НМТ-2024 можна зареєструватися через Дію: треба завантажити всього один документ

На НМТ-2024 можна зареєструватися через Дію: треба завантажити всього один документ

Учасники Національного мультипредметного тесту-2024 можуть зареєструватися на іспит за допомогою додатку “Дія”. Для цього, в електронному кабінеті потрібно окремо завантажити документ про освіту, всі інші особисті дані внесуться до системи автоматично.

Завдяки використанню застосунку вступникам не потрібно буде завантажувати копії документів для підтвердження особистості. Крім того, регіональний центр оцінювання якості освіти не витрачатиме додатковий час на верифікацію особистих даних, що пришвидшить процедуру реєстрації на НМТ, повідомляє Osvita.ua.

Нагадаємо, в Дії зʼявилися перші документи про освіту. Зокрема, “підтягнулися” атестати та дипломи українців, які взяли участь у бета-тестуванні. Представники застосунку анонсували, що послуга буде доступна всім користувачам після успішного завершення перевірки.

Віце-прем’єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров також повідомляв, що у квітні 2024 року застосунком “Мрія” зможуть скористатися перші 40 українських шкіл, а до кінця року їх кількість збільшиться до тисячі. У 2025-му в Мінцифрі планують підключити 10 000 закладів освіти.

Чтайте також:  У кого перевага? Як директори мають розподіляти робочі години учителів/вихователів у спірних випадках

Джерело.


Повернутись вверх