facebook

Колишня вихователька назвала взуття, аксесуари та одяг, які не варто давати дитині в садок

Колишня вихователька назвала взуття, аксесуари та одяг, які не варто давати дитині в садок

Колишня вихователька Ебігейл Фріттс розповіла про чотири речі, які не варто давати дітям з собою у дитячий садок. Першими у списку стали високі кросівки зі шнурками та блисківками. За її словами, малюки не можуть справитися з таким взуттям самі, тож працівники дошкільних закладів витрачають на це багато часу.

Наступними із речей, якими вихователька поділилась у ТікТок, стали чашки-непроливайки. Фріттс прокоментувала, що ненавидить такий посуд. Згідно з одним із досліджень, такі стакани можуть впливати на розвиток мовлення дитини. Особливо це стосується випадків, коли дошкільнята користуються ними після досягнення віку, коли повинні пити зі звичайної чашки.

Третім предметом, який не схвалює колишня вихователька стали комбінезони з ґудзиками. Вона запевняє, що цей одяг забирає багато часу у персоналу дитячого садка, коли доводиться змінювати підгузки.

Останніми у списку були заколки для волосся або банти, які Фріттс хотіла б, щоб батьки залишали вдома, тому що їх легко загубити.

Користувачі соцмережі підтримали колишню виховательку в коментарях і погоджувалися майже з усім списком. Зокрема, зазначивши, що іноді прикраси для волосся можуть опинитися не на тій дитині.

“Вони неминуче губляться, і якщо працівник не помітить, вони загубляться або випадково відправляться додому з не тією дитиною”.

Крім того дехто висловлював обурення й з приводу комбінезонів, зазначавши, що батьки, які відправляють в них дітей до садка, намагаються зробити життя працівників якомога важчим. Особливо це стосувалось дошкільнят, які тільки привчились до горщика або до трьох років.

Деякі з колишніх вихователів писали в коментарях, що, з огляду на свій досвід, вони б взагалі не віддавали своїх дітей до садка.

Джерело.


Повернутись вверх