facebook

Батьки, потрібно серйозно напружитися: який бал з НМТ-2024 потрібний для вступу на бюджет

Батьки, потрібно серйозно напружитися: який бал з НМТ-2024 потрібний для вступу на бюджет

На порталі “Вступ.ОСВІТА.UA” доступна інформація про необхідний бал національного мультипредметного тесту (НМТ) для вступу на бюджетну форму навчання в усі заклади вищої освіти України.

У наведеній таблиці представлені всі вищі навчальні заклади разом із середнім балом НМТ, що необхідний для вступу на бюджет, кількістю конкурсних місць на одне бюджетне місце та кількістю абітурієнтів, які були зараховані на бюджетне місце в цей заклад.

Ці дані допоможуть абітурієнтам, їхнім батькам та іншим зацікавленим особам зробити обдуманий вибір щодо можливості вступу до конкретного закладу освіти.

Середній бал для вступу на бюджет вказаний на підставі середнього бала НМТ абітурієнтів, які були зараховані до вишів у 2023 році.

Цей середній бал розрахований на основі сертифікатів НМТ всіх осіб, які були зараховані на перший курс для отримання бакалаврського ступеня (або магістерського ступеня в медичній, фармацевтичній або ветеринарній галузях) з повною загальною середньою освітою (11 класів) у денній та заочній формах навчання.

У таблицю не увійшли деякі мистецькі заклади вищої освіти, до вступу в які абітурієнти проходили лише творчі конкурси.

Дані у таблиці відсортовані за середнім балом НМТ для вступу на бюджет. Для перегляду даних відсортуйте таблицю за відповідним заголовком стовпця за допомогою кліку.

Чтайте також:  Навіть якщо вони просто лежать у кишені: які речі категорично не можна брати на НМТ-2024

Джерело.


Повернутись вверх