facebook

Сертифікація вчителів 2024 року: стало відомо, який предмет має найменшу популярність

Сертифікація вчителів 2024 року: стало відомо, який предмет має найменшу популярність

Найменш популярною серед вчителів, які вирішили пройти сертифікацію, виявився предмет математика. Саме цих педагогів менше за всіх заповнюють заявки на атестацію.

Такі дані стали відомі з перебігу реєстрації вчителів для проходження сертифікації в 2024 році, які опублікував Український центр оцінювання якості освіти. Там зазначено, що лише 376 педагогів математики подали заяви за період з початку оформлення заявок.

Крім цього, вже зареєструвались на атестацію 1235 вчителів початкових класів, 449 української мови та літератури та 432 історії та громадянських дисциплін.

Як йдеться у повідомленні, 17 січня вичерпано граничну кількість сформованих заяв для вчителів початкових класів у Вінницькій, Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Львівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

А також для педагогів історії та громадянських дисциплін у м. Києві, Дніпропетровській, Запорізькій, Івано-Франківській, Львівській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Харківській, Черкаській, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Перший етап реєстрації розпочався 15 січня і триватиме до 25-го. Оформити заявку можуть вчителі зі стажем педагогічної роботи не менше ніж два роки, які за основним місцем.

Протягом 26–30 січня буде проведено додатковий етап реєстрації за умови, що ще залишаться місця для атестації.

Чтайте також:  Вчителька початкових класів за допомогою пластирів пояснила дітям, що таке справедливість, і стала зіркою мережі

Джерело.


Повернутись вверх