facebook

Вступайте до МАУП онлайн та здобувайте освіту дистанційно

Міжрегіональна Академія управління персоналом надає українцям унікальну можливість: вступити до ВНЗ і здобути вищу освіту в онлайн-режимі. Тепер стати студентом і отримати диплом про вищу освіту стало ще простіше і доступніше. Незалежно від місця проживання або рівня доходу освоїти професію мрії може кожен.

Вступ онлайн і дистанційна форма навчання в МАУП відкривають перед українцями нові перспективи. Оволодіти корисними навичками і вивчити цікаву спеціальність можна з будь-якої точки країни. Все, що вам необхідно, – це доступ до інтернету та комп’ютер.

Зробіть крок назустріч успішній кар’єрі, залишаючись при цьому вдома. Для подачі документів їхати нікуди не треба. Подати документи в Академію можна онлайн. Якщо зробити це до 27 червня, то МАУП ще й надасть знижку на навчання 20%.

Вже котре десятиріччя для тисяч українців навчання в МАУП — це можливість опанувати сучасні професії в сфері IT-технологій, маркетингу, журналістики, дизайну, психології, права, менеджменту, банківської справи. Поєднувати навчання з іншими сферами свого життя можна, вибравши дистанційну форму навчання за однією з десяти популярних і затребуваних спеціальностей.

Студенти дистанційної форми навчання приділяють освіті достатньо часу і роблять це в комфортній для них обстановці. Працюйте і займайтеся хобі, подорожуйте і залишайтеся з рідними — все це паралельно з отриманням вищої освіти.

Чтайте також:  Вступити стане легше, а частину ПТУ ліквідують: у МОН розкрили деталі реформи профільної середньої освіти

Дистанційна форма навчання в МАУП — це інноваційний різновид заочного навчання, з використанням освітніх онлайн і мультимедійних технологій. Навчально-методичні матеріали з усіх дисциплін надаються студентам в електронному вигляді, а консультування досвідченими педагогами здійснюється через інтернет.

Онлайн-навчання дозволяє економити час і кошти на дорогу до закладу вищої освіти або перебування в чужому місті, при цьому якість викладання всіх дисциплін залишається на належному рівні. Більше того, під час онлайн-вступу студентам дистанційної форми навчання МАУП надає можливість здійснити оплату за навчання у будь-який зручний час до першої сесії, а на будь-яку суму попереднього платежу, внесену протягом семи днів, надається знижка 20%.

Освоїти затребувану професію в комфортній для вас обстановці абсолютно реально. Реалізуйте себе й свою мрію разом з МАУП за адресою: м. Київ, вул. Фрометівська, 2.

 


Повернутись вверх