facebook

Причини неповаги до вчителів

Причини неповаги до вчителів

1. Неповага в сім’ї батьків до вчителя, бо вони самі мали проблеми з освітою і не вважають освіту чимось необхідним в нашій країні.

2. Ліниві діти, яким не прищеплено бажання вчитися,які не готові до школи,просто брешуть про “поганого”вчителя, щоб уникнути покарання.

3. Вчитель повинен навчати! В нього ніде в навчальних планах не відведено часу на завоювання поваги‼️Він повинен допомогти засвоїти дитині великий обсяг інформації. Виховувати повагу повинні батьки☝🏻☝🏻☝🏻

4. Батьки не займаються вихованням дитини систематично.Тільки,час від часу. Вони не підтримують контакт з вчителями, погано знають шкільну поведінку своєї дитини, коли треба працювати, а не гуляти. Дитина у всьому звинувачує вчителя‼️Батьки вірять‼️Це ж простіше, чим звинувачувати себе та змінювати своє життя і приділяти багато додаткового часу дитині.

5. Соціальна незахищеність. Зараз “крутий” той, хто має гроші. Це стало мірилом успіху в суспільстві і з цим нічого не поробиш. Діти, скоріше будуть слухати наркобарона і депутата, ніж “жалюгідного” вчителя. “Интеллигент несчастный”… це ще далеко не всі причини. Їх безліч😏Треба, щоб батьки постійно були в контакті з вчителями, виховували свою дитину, повагу до вчителя та знань☝🏻,чого зараз не дає наша держава.

Чтайте також:  Експерт назвав мінімальну кількість першокласників, яка має з вересня наповнювати клас

Джерело.


Повернутись вверх