facebook

Без букетів і цукерок: кращі ідеї для привітання вчителям, яке вони запам’ятають на все життя

Без букетів і цукерок: кращі ідеї для привітання вчителям, яке вони запам’ятають на все життя

У неділю, 1 жовтня, в Україні відзначатимуть День вчителя. Зазвичай в цей день, або напередодні учні вітають своїх вчителів з професійним святом.

Як оригінально привітати вчителів, розповів ресурс Buki.

Один з незвичаних та запам’ятовуючих способів привітати вчителя – зняти святкове відео. Цей формат може бути особливо актуальним для випускного класу, адже залишить у вчителів дуже теплі спогади.

Ідеї для відео:

Клас, що сповнений теплотою

Чим більше привітань – тим більше приємних емоцій та вражень. Кожен учень може висловТИ подяку вчителю за його роботу. Також можна долучити учнів, які вже випустились. Додайте до привітання фотографії з учителем та чарівну музику.

Інтерв’ю

Кожен учень може розказати щось цікаве про вчителя або уроки із ним. Залучіть до цього також і інших вчителів. Цікаві спогади та позитивні відгуки подарують вчителю незабутні спогади.

Влаштуйте вечірку на честь дня вчителя

Запросіть на вечірку вчителів та зафільмуйте спілкування. Учителям буде дуже приємно зберегти ці спогади та переглядати відео у майбутньому.

Чтайте також:  "Іноді ми помиляємося, це не кінець, не злись на себе". Відео, як тато заспокоює доньку-підлітка, розчулило мережу

Джерело.


Повернутись вверх