facebook

Школярів необхідно перевести на дистанційне навчання – інфекціоністка про можливий спалах COVID-19

Переведення шкіл на дистанційне навчання запобігатиме перебігу стрімкого захворювання та зменшить статистику захворюваності в Україні загалом, заявила лікарка-інфекціоністка.

Збільшення кількісті хворих на коронавірусну хворобу COVID-19 зростає, тож потрібно вжити відповідних заходів, про це повідомляє інфекціоністка Ольга Голубовська. За її словами, країна перебуває лише на початку зростання кількості інфікованих COVID-19.

Своєю думкою вона поділилась в ефірі ток-шоу “Право на владу” на 1+1.

Я із самого початку була за дистанційне навчання. Наразі ми тільки на початку цього зростання. Всі мають розуміти, що зараз неможливо покласти в стаціонар хворого з групи ризику. Якщо цього не будуть дотримуватися, готуйтесь до того, що всі залишаться на домашньому лікуванні. А це вже зовсім інше, – сказала інфекціоністка.

Нагадаємо, що раніше тимчасовий виконувач обов’язків міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет заявив, що МОН планує використати 3,3 мільярда гривень із залишків торішньої освітньої субвенції на закупівлю засобів дезінфекції та індивідуального захисту. Насамперед, слід внести зміни до постанови Кабміну, чого нині ще не зроблено.

Чтайте також:  Майже третина педагогів мають низьку мотивацію до роботи: дослідження

Джерело.


Повернутись вверх