facebook

Пекельний дрес-код: окупанти в Маріуполі загнали вчителів у середньовіччя

У Маріуполі окупанти заборонили вчителькам у школах використовувавти косметику і фарбувати волосся, для чоловіків також є заборони, повідомив у вівторок радник мера міста Петро Андрющенко, пише УНН.

Цитата

“У маріупольських школах з першого вересня запроваджено пекельний дрес-код. Для вчителів – жінок. Заборонено фарбувати волосся, використовувати косметику (будь-яку), одяг… – сірого кольору класичного типу. Зачіска коротка, але не “йожик”. Для довгого волосся – кінський хвіст, або гуля. Чоловікам – чисто бритий, без бороди (якщо вже немає), класичний костюм, краватка”, – зазначив Андрющенко у Telegram, прокоментувавши: “Привіт, СРСР”.

“Привіт, СРСР. Ми так сумували за тобою (насправді — ні). Якщо чесно, це так тригеріт і змушує згадувати… нескінченно довгі тижні покарань за порушення дрес-коду учнем… Але це були 1980-ті. Тепер, 21 століття, але Маріуполь хтось виштовхнув назад у середньовіччі”, – додав радник мера.

 

Чтайте також:  Це вже було в 60-х роках. Лікарчук назвав "повним абсурдом" ідею закрити сільські школи і створити кампуси для дітей із сіл

Джерело.


Повернутись вверх