facebook

Ефективне впровадження НУШ з початком нового навчального року відкриває нові можливості для вчителів та дітей.

Платформа «Навчання і Технології» (НІТ) відкриває безкоштовний доступ до своїх послуг для всіх нових користувачів.

Ця можливість дозволить педагогам, адміністрації та учням ознайомитися з усіма перевагами платформи та оцінити її потенціал перед прийняттям остаточного рішення про використання її у своїх навчальних закладах. Окрім того, професійна команда проводить навчання для користувачів та надає технічну підтримку навчальним закладам, допомагаючи їм успішно впроваджувати інструменти протягом всього навчального року.

НІТ дозволяє ефективно впроваджувати Нову українську школу, сприяє зручності та швидкості обміну інформацією між педагогами, батьками та учнями, а також надає можливість аналізувати результативність навчання просто зі смартфону.

До того ж, Платформа «Навчання і Технології» здобула перше місце на Всеукраїнському конкурсі на найкращу електронну систему керування навчанням (електронний журнал/щоденник) для закладів загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади.

Річний безкоштовний доступ до платформи НІТ стане доступним для нових освітніх закладів вже з серпня місяця, що дасть їм достатньо часу для ознайомлення з усіма її можливостями та підготовки до успішного впровадження власного навчального процесу.

Чтайте також:  Це вже було в 60-х роках. Лікарчук назвав "повним абсурдом" ідею закрити сільські школи і створити кампуси для дітей із сіл

Джерело.


Повернутись вверх