facebook

Невтішний початок навчання: в одного з учнів виявлено захворювання на COVID-19

В одній зі шкіл у Бердянську клас переведено на дистанційне навчання із-за виявлення захворювання в учня.

У перший день навчання в одного з учнів Бердянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 було встановлено захворювання на COVID-19. Про це повідомляється на офіційному сайті Бердянської міської ради.

Повідомлення про захворювання надійшло від Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ. Захворювання виявлено випадково, під час платного тестування його батьків.

За рекомендацією Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України у класі, де виявлено хвору дитину, призупиняється навчальний процес до 17 вересня 2020 року. Навчання буде проводитися в онлайн-режимі.

Зараз у навчальному закладі проводиться комплекс протиепідемічних заходів, направлених на недопущення та поширення COVID-19, проводиться епідрозслідування, визначається коло контактних осіб, — повідомили у прес-службі Бердянської міської ради.

Також представники міськради звернулися до батьків з проханням відповідально ставитися до здоров’я своїх дітей додавши, що при виявленні у дитини температури, кашлю або утруднене дихання слід негайно звернутися до свого лікаря та дотримуватися його рекомендацій.

Чтайте також:  Нова реформа освіти — від чого залежить, чи закриють школу в селі

Джерело.


Повернутись вверх