facebook

Що планують представники влади з нового навчально року для всіх учителів України?

Кількість навчальних годин на рік, необхідна для середнього вчителя державних шкіл ОЕСР у дошкільній, початковій та середній освіті, значно відрізняється в різних країнах і має тенденцію до зменшення з підвищенням рівня освіти.

????????????????????????????????????

Необхідний навчальний час у державних школах на рівні дошкільної освіти значно відрізняється в різних країнах, ніж на будь-якому іншому рівні. Кількість навчальних годин, необхідних у державних дошкільних закладах, становить у середньому 1024 години на рік у країнах та економіках ОЕСР, коливаючись від 519 годин на рік у Мексиці до 1755 годин у Німеччині.

Вчителі державних початкових шкіл повинні викладати в середньому 783 години на рік у країнах та економіках ОЕСР, але цей показник коливається від менше 590 годин в Естонії, Польщі та до понад 1050 годин у Чилі та Коста -Ріці.

Кількість навчальних годин, необхідних у державних неповних середніх школах (загальні програми), становить у середньому 709 годин на рік у країнах та економіках ОЕСР, коливаючись від 481 години в Польщі до понад 1050 годин у Чилі та Коста-Ріці.

Вчителі державних старших середніх шкіл (загальні програми) повинні викладати в середньому 667 годин на рік у країнах та економіках ОЕСР, але навчальний час коливається від 405 годин у Данії до понад 1050 годин у Чилі та Коста-Ріці.

Чтайте також:  Діти не розуміють 40% почутого на уроках: опубліковано невтішну статистику щодо української мови в школах

667 годин на рік це 17 годин на тиждень.

Джерело.


Повернутись вверх