facebook

Стосується всіх учнів 1-9 класів: в Україні запустили безкоштовні курси англійської мови – як записатися

Стосується всіх учнів 1-9 класів: в Україні запустили безкоштовні курси англійської мови – як записатися

Подробиці
Діти зможуть безкоштовно вивчати англійську мову
Оскільки англійська мова на сьогодні дуже потрібна, то для того, щоб її добре могли знати якомога більше українських дітей і не тільки, держава запускає різні проекти, причому безкоштовно. На цей раз на сайті social розповіли про черговий такий проект для школярів 1-9 класів.

Отже, як мовиться в даному матеріалі, учні 1-9 класів мають можливість вивчати англійську безкоштовно. Навчання здійснюється за підтримки всеукраїнського благодійного проекту „Діти – майбутнє України”.

Так ось, школа англійської мови Flash організувала навчання для дітей із 20 областей України та 5 країн Європи.

Набори до нових груп відбуваються щотижня. Інтерактивне інтенсивне онлайн навчання проводиться на безоплатній основі протягом трьох тижнів у понеділок, середу та п’ятницю. Для кожної вікової категорії є свій розклад занять.

Із дітьми працюють 17 викладачів.

Після закінчення навчання кожен учень школи отримує авторський електронний підручник та сертифікат про завершення навчання.

Діти 1-4 класів навчаються читати. Вони вивчають шість основних часів від простого до складнішого.

Для того щоб розпочати навчання, потрібно пройти реєстрацію на сайті школи: https://online.flashstudies.net/futureofukraine/

Чтайте також:  Українська вчителька, яка викладає у Великій Британії, запропонувала ввести в українських школах аж три ЗНО та навела аргументи

Слід додати, що проект “Діти — майбутнє України” створено на початку повномасштабного вторгнення з метою відволікти дітей від війни, навчити корисному та поглибити знання англійської мови. За цей час проведено понад 900 безкоштовних онлайн-уроків на платформі ZOOM, до яких приєдналося понад 10 000 учнів.

Джерело.


Повернутись вверх