facebook

Обов’язкова мова з дитячого садка: українці зможуть вивчати англійську абсолютно безкоштовно

Обов’язкова мова з дитячого садка: українці зможуть вивчати англійську абсолютно безкоштовно

Подробиці
Українцям розповіли про безкоштовне вивчення англійської мови
Зазначається, що Держава збирається сплатити українцям курси вивчення англійської мови. До того ж українці навчатимуть англійську мову за державні кошти. Курси планують оплачувати через програму “підтримка”, йдеться на сайті pmg.

Отже, про такі плани розповів прем’єр Денис Шмігаль. Він зазначив, що президент ініціював ухвалення законопроекту про англійську мову як мову міжнародного спілкування. Це означає, що англійська стане обов’язковою у всій освітній системі.

“Держава оплачуватиме курси вивчення англійської мови через програму Підтримка. Робитимемо все, щоб кожен українець мав можливість говорити англійською”, – розповів глава уряду.

Як зазначили в Мінцифрі, завдяки цьому українці матимуть можливість безкоштовно підвищити рівень володіння англійською. Для курсів мають намір залучати англомовних волонтерів до шкіл, проводити розмовні клуби. Ще може з’явитися окремий сайт, де буде зібрано безкоштовні уроки та курси. Таким чином, влада робитиме все, щоб кожен умів розмовляти англійською.

 

Чтайте також:  "А що це ми будемо Пушкіна вивчати?" Вчителька розповіла про плюси НУШ, штучного інтелекту на уроках і зарплату 12 тисяч гривень

Джерело.


Повернутись вверх