facebook

Position.bio: Освітній ресурс виявляє позиції зірок щодо війни в Україні

“Position.bio”: Новий портал з найбільшою базою даних розкриває позиції зірок щодо війни в Україні.

В Україні з’явився новий онлайн-ресурс “Position.bio”, який зібрав позиції більше 500 артистів та публічних осіб щодо війни в Україні. Загалом, в базу входить понад 8000 артистів та відомих осіб. Проект створений за ініціативою Павла Мунтяна – засновника анімаційної студії Toonbox і автора веб-серіалу Mr. Freeman, разом з групою українських волонтерів та розробників.

Сайт, розміщений за адресою position.bio, допомагає користувачам зрозуміти, хто з артистів справді підтримує мир і гуманність, а хто, на жаль, займається пропагандою. Це актуальний та важливий ресурс, оскільки музична та розважальна індустрії мають значний вплив на суспільну думку.

Використовуючи цей сайт, користувачі можуть внести свій внесок у базу даних, додавши позицію конкретного артиста. Цей процес включає надання інформації, яка допоможе платформі створювати більш повний і точний ресурс для всіх, хто хоче знати правду.

Сайт “Position.bio” також просить фінансової підтримки від користувачів для подальшого розвитку та підтримки цього важливого проекту.

“Чи важливо для вас знати позиції ваших кумирів? Ваша підтримка допоможе нам продовжувати цю важливу роботу”, – йдеться на сайті. Вони пропонують надіслати внески на спеціально вказаний гаманець (ETH, BNB, Polygon).

Проект “Position.bio” є важливим кроком у боротьбі проти дезінформації та пропаганди в умовах війни. Ініціатива вже зібрала багато підтримки та отримала позитивні відгуки від користувачів. Це підтверджує, що громадськість прагне бути в курсі позицій відомих осіб і розуміє значення прозорості у цих питаннях.

Чтайте також:  Повістка разом з дипломом? Деяких студентів влітку можуть чекати «сюрпризи» від ТЦК

Повернутись вверх