facebook

Відкрито доступ до матеріалів зі створення стартапів – МОН

Відкрито доступ до матеріалів зі створення стартапів – МОН

МОН та Український фонд стартапів відкриває доступ до знань щодо створення та розвитку стартапів. Це надасть змогу всім охочим познайомитися зі стартап-екосистемою України, навчитися створювати й вести інноваційний бізнес, дізнатися про можливості для комерціалізації інноваційних ідей/наукомістких рішень, підготуватися до участі в майбутніх подіях, конкурсах для залучення фінансування, пошуку інвесторів та розвитку стартапу.

Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Учасники, які зареєструються за посиланням, одержать лінк на телеграм-канал з інформацією.

У МОН нагадали, що 2022 року разом з Українським фондом стартапів запровадили проєкт “Online Mentor Science&Business”. За цей час близько 140 учасників доєдналися до інноваційного освітнього інструменту й отримали сертифікати про успішне проходження навчання.

“Online Mentor” – це структурована програма, призначена для відпрацювання нової ідеї та підготовки до акселерації. Вона містить лекції, навчальні матеріали та практичні завдання, які можна виконувати у будь-який зручний час. Експрес-курс допомагає структурувати ідею та вийти на рівень Pre-Acceleration stage, зробити перші кроки від Idea-Stage.

До партнерів проєкту доєднався Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій, тож на учасників чекає освітній матеріал щодо захисту інтелектуальної власності, практичні поради успішної комерціалізації об’єктів права інтелектуальної власності та успішного інноваційного менеджменту.

Чтайте також:  Платне навчання у школі та штрафи за прогули: батьки оніміли від планів зі шкільної реформи

Цифровий інструмент знадобиться науковцям та власникам стартапів з інноваційними рішеннями, технологічними продуктами, модернізованими послугами або бізнес-моделями, які мають рішення наукового характеру та прагнуть набути нового досвіду, знань та навичок у провідних сферах діяльності стартапів для комерціалізації напрацювань.

Джерело.


Повернутись вверх