facebook

Д. Ламза: зміни йдуть з низів, від учителя до директора

Д. Ламза: зміни йдуть з низів, від учителя до директора

Міністр підтверджує, що він розуміє запити сьогодення і має бачення розвитку освітнього процесу

Автор: Дмитро Ламза, директор спеціалізованої школи № 210, м. Київ.

Останнім часом до мене надходить чимало питань щодо нового міністра освіти і науки України. Багато журналістів запрошували на інтерв’ю саме запитати думку про перспективи розвитку освіти в контексті озвучених планів новопризначеного міністра освіти.

Звик не коментувати, якщо в чомусь необізнаний або не зовсім впевнений, але, прослухавши інтерв’ю на «1+1» пана Лісового, зробив певні висновки, які підтвердили моє ставлення до нового очільника МОН.

На моє переконання, кожним своїм словом міністр підтверджував, що він розуміє запити сьогодення і бачення розвитку освітнього процесу. Вражений його далекоглядністю та сучасними освітніми новаціями. Під час виступу пана Оксена зрозумів, що не тільки сім’я є мотивом для нього, але і педагогіка займає почесне місце у серці.

Пане Оксене! Погоджуюсь з Вами, що зміни починаються з низів, від учителя до директора. Ви чудово наголосили, що педагоги мають бути вмотивовані на роботу. Як на мене, це правильне бачення, яке може повернути повагу до професії вчителя, наставника, педагога!

Чтайте також:  Реформа профільної середньої освіти: на що очікувати учням?

Розділяю з Вами Вашу мрію про країну, з якої всі беруть приклад моделі освіти такої, як в Україні!

Знаю, Ви зможете повернути освіту України в світові ТОП-и.

P. S. Не знаю, чи прочитаєте цей допис, але впевнений, що його Вам передадуть! Знайте, в освітянській спільноті неймовірний потенціал, з такими людьми розбудовувати освіту легше.

Успіху Вам і Вашій команді МОН!

До зірок через вчителя!


Повернутись вверх