facebook

Активності для дітей віком від 2 до 6 років: цікаве дозвілля

Активності для дітей віком від 2 до 6 років: цікаве дозвілля

Інформує Всеосвіта.

Навіть під час війни дорослі мають зробити все можливе, аби діти не відчували її відгуків.

Всеукраїнська дистанційна система освіти та піклування за дітьми раннього дошкільного віку «Mr.Leader» пропонує батькам цікаві заняття для малюків віком від 2 до 6 років.

На наймолодших учасників чекає тематичний день «Басейн». Діти обведуть контури басейнів різних геометричних форм, почистять іграшковий басейн від «сміття» та помиють у ньому іграшки, знайдуть тіні різних плавзасобів, зробляти аплікацію.

Для малечі 3-4 років фахівці підготували тематичний день «Бібліотека». Діти створять власну книжку та складуть розповідь за малюнками, спрогнозують ймовірний сюжет книги за ілюстрацією на обкладинці, намалюють ілюстрації для книжки.

Дошкільнята 4-5 років відвідають тематичний день «Медичні заклади». Вони пограють у гру «Правда чи ні», знайдуть на ілюстрації предмети, які потрібні лікарю, здійснять віртуальну екскурсію медичним центром, полікують медведика, навчаться малювати за допомогою шприца.

Дошкільнята 5-6 років відвідають тематичний день «Спортивний комплекс». Вони розглянуть різне спортивне обладнання, домалюють зображення стадіону, зроблять кубик із зображеннями спортивних установ та об’єктів, пограють в ігри.

Усім бажаючим учасникам спільного з дитиною дозвілля можна зареєструватися за посиланням.

Чтайте також:  Україні потрібні успішні сантехніки, а не лише юристи: заступник міністра освіти і науки

Джерело.


Повернутись вверх