facebook

Що таке діагностичні тести на ВШО та як ними користуватись: вебінари для педагогів

Що таке діагностичні тести на ВШО та як ними користуватись: вебінари для педагогів

Нещодавно платформа Всеукраїнської школи онлайн поповнилась діагностичними тестами з української мови та математики, які допоможуть учителям з’ясувати рівень знань учнів, зокрема за попередні два роки навчання та виявити, що потрібно додатково опрацювати.

Таке діагностування передбачено для ключових етапів навчання – на початку 5 класу за другий цикл початкової освіти (3-4 клас), у 7 класі для діагностики адаптаційного циклу базової освіти (5-6 клас) та у випускному 9 класі для виявлення можливих прогалин за перші два роки другого базового циклу базової середньої освіти (7-8 клас).

Міністерство освіти і науки разом із командами проєкту SURGe та Українського інституту розвитку освіти запрошують учителів математики та української мови взяти участь у вебінарах, у яких автори та розробники тестів розкажуть більше про мету діагностичних матеріалів, як ними користуватись тощо.

Вебінари відбудуться:

  • 10 січня о 14:00 для вчителів української мови
  • 17 січня о 14:00 для вчителів математики

Вебінари транслюватимуться онлайн на ютуб-каналі Міністерства освіти і науки України. Охочих взяти участь у вебінарах, просимо зареєструватись за посиланням.

Діагностика розроблена в межах ініціативи «Збереження доступу до шкільної освіти», що впроваджується в межах проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe). Цей проєкт (SURGe) є програмою міжнародної технічної допомоги, що реалізується компанією «Alinea International» та фінансується Урядом Канади.

Чтайте також:  "Діти поводяться так, як їх виховали батьки": Лікарчук запропонував ввести жорсткі штрафи в школах і навів приклад Казахстану

Джерело.


Повернутись вверх