facebook

Шкарлет відповів, чи отримуватимуть вчителі вчасно зарплатню

Шкарлет відповів, чи отримуватимуть вчителі вчасно зарплатню

Під час засідання уряду було ухвалене рішення, спрямоване з метою виплати заробітної плати педагогічним працівникам закладів загальної середньої освіти та недопущення утворення кредиторської заборгованості щодо перерозподілу обсягу та розподілу резерву освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам у 2022 році.

Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Перерозподіл видатків і розподіл резерву освітньої субвенції між місцевими бюджетами буде здійснено в обсязі понад 123 млн грн для міста Києва та окремих адміністративно-територіальних одиниць Вінницької, Волинської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Одеської, Полтавської, Тернопільської, Черкаської, Чернівецької та Чернігівської областей, — зауважив він.

Профільний міністр наголосив, що завдяки наполегливості та професіоналізму вчителів освітній процес не зупиняється. Він триває під обстрілами, з фронту, в укриттях, без світла, в екстремальних умовах.

Вдячний колегам за підтримку надважливого рішення у забезпеченні педагогічних працівників стабільними виплатами заробітної плати попри складні умови, — зазначив Шкарлет.

Чтайте також:  Зростуть зарплати вчителів: на скільки варто очікувати підвищення освітянам...

Джерело.


Повернутись вверх