facebook

Тести з математики та української мови для 5, 7 і 9 класів: діагностика знань

Тести з математики та української мови для 5, 7 і 9 класів: діагностика знань

Інформує Всеосвіта.

З метою методичної підтримки вчителів з’явилися тести, за допомогою яких вони можуть проконтролювати рівень знань школярів за матеріалами, пропущеними через хворобу чи з інших причин, і визначитися, якій темі варто приділити більше уваги.

З метою дослідження рівня засвоєності матеріалу шкільної програми методисти Всеукраїнської школи онлайн розробили діагностичні тести з математики та української мови для учнів 5, 7 та 9 класів.

Тести допоможуть учителям з’ясувати, наскільки добре учні засвоїли теми з попередніх двох років навчання, а також виявити, що варто додатково допрацювати.

Цей інструмент для Всеукраїнської школи онлайн розробила команда проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe) у співпраці з Міністерством освіти і науки України та Українським інститутом розвитку освіти. До розроблення тестів команда SURGe залучила вчителів-практиків, авторів стандартів і навчальних програм, а також професійних тестологів, — йдеться у повідомленні.

Діагностичні тести доступні для усіх охочих освітян і батьків на платформі Всеукраїнської школи онлайн у розділі курси за посиланням.

Детальніше про те, як користуватись тестами, вчителі можуть дізнатися у відео.

Чтайте також:  Коли будуть літні канікули у школах України у 2024 році: дати і терміни по областях

Джерело.


Повернутись вверх