facebook

Як вчителі підвищуватимуть свою кваліфікацію в умовах карантину: настанови МОН

Міністерство освіти і науки пояснило, як вчителям підвищити свою кваліфікацію під час карантину. Так, усі заплановані тренінги та семінари для педагогів будуть проходити з використанням дистанційних технологій.

 

Завдяки різним курсам, вебінарам та конференціям вчителі можуть підвищити кваліфікацію без жодних зусиль, передає ВсеОсвіта.

Цікаво Хто може повторно навчатись на бюджеті та як відшкодувати кошти за навчання Хто може повторно навчатись на бюджеті та як відшкодувати кошти за навчання

Зараз через послаблення карантину підвищення кваліфікації педагогів займає важливе місце. Адже навички організації уроків дистанційно у сучасному світі потрібні кожному вчителю.
МОН проінформувало заклади післядипломної освіти щодо проведення підвищення кваліфікації вчителів в умовах адаптивного карантину.

Так, Міністерство освіти і науки рекомендує проводити семінари, тренінги, конференції з використанням дистанційних технологій. А для тем планування освітніх заходів обирати актуальні питання організації навчання.

Наприклад, які інструменти чи сервіси можуть допомогти вчителю ефективно провести онлайн-урок, які є технології змішаного навчання, методи взаємодії з учнями під час онлайн-уроків, як провести коригувальне навчання тощо.

Чтайте також:  "9 – 4 = 5. Для чого ускладнювати?" Безневинний жарт вчительки математики несподівано розлютив українців. Відео

Джерело.


Повернутись вверх