facebook

У Києві виплатять премії освітянам та службовцям, які забезпечують роботу пунктів обігріву у позаробочий час

У Києві виплатять премії освітянам та службовцям, які забезпечують роботу пунктів обігріву у позаробочий час

Працівники закладів освіти, культури, фізичної культури та спорту, держслужбовці, службовці органів місцевого самоврядування, які забезпечують роботу пунктів обігріву в Києві, отримають від міста одноразову премію чи безповоротну фінансову допомогу.

Про це повідомляє Київська міська рада.

Рішення стосується працівників, у посадові обов’язки яких не входить забезпечувати діяльність пунктів. Це ініціатива мера Києва Віталія Кличка, яку підтримали депутати Київради.

“Зважаючи на те, що ворог і надалі намагатиметься бити по об’єктах критичної інфраструктури, аби залишити нас взимку без тепла, світла та води, ми підготували в місті понад 430 пунктів обігріву. … Такі пункти обігріву облаштовані у школах, закладах соціальної інфраструктури. … Для забезпечення безперебійної роботи цих пунктів місто залучило працівників шкіл та співробітників інших закладів соціальної сфери, в яких вони розміщені. І ми розуміємо, що ці люди працюють на благо міста у свій позаробочий час, допомагають киянам, тому мають отримати за це фінансову винагороду”, – зазначив Віталій Кличко.

Слава Україні!

Героям слава!

Переможемо!

Чтайте також:  Фізики, хіміки, математики: хто викладатиме в старшій школі України після реформи

Джерело.


Повернутись вверх