facebook

Це знахідка: топ навчальних додатків, які працюють без інтернету

Це знахідка: топ навчальних додатків, які працюють без інтернету
Українські школярі через війну та відключення світла не можуть повноцінно навчатися. Проблемою є також відсутність інтернету у разі, коли немає світла.

Джерело:

Освіторія
Так, діти й батьки змушені шукати навчальні додатки, які працюють навіть у разі відсутності світла. Які вибрати, аби дитина отримувала якісні знання, читайте у матеріалі.

Які додатки допоможуть вчитися без інтернету

Цей додаток допоможе школярам 1 – 4 класів з вивченням математики й читання – при цьому у будь-якій точці світу.Серед переваг застосунку:

  • може працювати навіть тоді, коли ви – без інтернету. Важливо тільки не забути скачати його на телефон чи комп’ютер.
  • завдання досить цікаві і складені у формі ігор і відповідають програмі НУШ;
  • цікаві та освітні відеоматеріали.

Що цікаво: кожна тема – це своєрідний мультиплікаційний фільм чи відеопрезентація від учителя. Також цей додаток – чудове доповнення до навчальної програми.

У цьому застосунку представлені такі предмети як: біологія, географія, історія, фізика, хімія, математика, музика, мови.
Загалом MozaBook – це універсальна освітня платформа. Він дасть можливість вашій дитині урізноманітнювати шкільні уроки ілюстраціями, презентаціями тощо. Вона також зможе вчитися навіть у той час, коли немає світла. При цьому школяр отримає можливість працювати з 3 – D технологіями.
Отримати безплатний доступ до електронних підручників можна до 31 грудня.

Чтайте також:  Рада схвалила у першому читанні законопроєкт про зміни у фінансуванні вищої освіти

Тут представлені усі потрібні школярам предмети. Цей додаток, як і всі зазначені у цій добірці, також можна використовувати, коли немає інтернету.
Тут ви можете знайти е – версії підручників для 1 – 11 класів у форматі PDF.

У цьому додатку – великий вибір навчальної та художньої літератури, біографії та мемуари, дитяча література тощо. Загалом перевага цього застосунку у тому, що це – чи не найбільша онлайн-бібліотека художньої та нон-фікшн літератури. Вона при цьому проста у використанні.

Завдяки цьому застосунку ваш школяр зможе вивчати українську мову та літературу, математику, а також предмет “Я досліджую світ”. Тут також представлена велика колекція книг для дітей, зручний пошук та нагороди за читання.

Завдяки цьому застосунку діти зможуть вивчати англійську мову. Він, до речі, безплатний, простий у користуванні, містить вікторини та можливість “прокачати” навички.

Завдяки додатку ваш школяр зможе швидко запам’ятовувати ключові слова та використовувати їх у спілкуванні.

Джерело.


Повернутись вверх