facebook

Новорічні заходи у школі: цікаві квести для школярів

Новорічні заходи у школі: цікаві квести для школярів

Інформує Всеосвіта.

Попри війну та ракетний терор росіян, вчителі з батьками за допомогою цікавих новорічних квестів мають змогу захопливо та святково провести новорічну вечірку в школі чи вдома.

Майже за місяць настане новий рік. Звісно, що він вже не буде настільки святковим, як раніше, адже в країні триває війна через агресію неадекватного східного сусіда — росії. Та українські захисники боронять Україну саме задля того, аби тил якомога менше відчував на собі відлуння воєнних дій.

Військовослужбовці ЗСУ та добровольчі батальйони воюють із бажанням, аби їхні діти та рідні у тиші відчули аромат хвої, хоч і в напівтемряві милувалися прикрашеною гірляндами ялинкою, усміхалися та під звучання гімну України, а не сигналу повітряної тривоги, загадували найзаповітніше бажання кожного українця — перемоги над країною-вигнанцем росією.

Для проведення новорічних заходів із школярами освітня платформа «Всеосвіта» розробила захопливі новорічні квести, які зацікавлять батьків і вчителів для проведення спільного дозвілля.

Цікаві святкові квести поділено на вікові категорії дітей від 6 до 10 років.

Вчителеві потрібно лише вчасно роздрукувати квест, зібрати завдання за відповідними конвертами та влаштувати для учнів святкову новорічну вечірку з подарунками.

Як би важко не було нам, дорослим, які б жахливі емоції не переповнювали нас, ми зобов’язані опанувати цей стан і подарувати дітям віру у перемогу та щасливий 2023-й Новий рік! Всеосвіта робитиме все можливе, аби вчителі безперешкодно могли організовувати навчання та отримували найкращу якість матеріалів, ресурсів і послуг, — зауважує засновниця «Всеосвіти» Леся Литвиненко.

Завантажити новорічні квести можна безкоштовно за наступними посиланнями:

Чтайте також:  В Україні розпочалася реєстрація на єдине фахове вступне випробування: скільки часу є у майбутніх бакалаврів, аби подати документи

Окрім того, багато інших різноманітних новорічних розробок можна знайти на платформі «Всеосвіти» за посиланням.

Нагадаємо, спеціалісти Державної служби якості освіти України (ДСЯО) дали кілька рекомендацій для вчителів, як ефективно налагодити процес навчання в умовах відсутності електроенергії. Основна рекомендація ДСЯО стосується чергування режимів синхронного та асинхронного навчання.

Джерело.


Повернутись вверх