facebook

МОЗ має розробити правила з утилізації масок у школах

МОЗ має розробити правила з утилізації масок у школах

Головний санітарний лікар має оформити своєю постановою правила щодо утилізації використаних педагогами та дітьми індивідуальних засобів захисту, зокрема, масок.

Про це сказав під час брифінгу за результатами засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Немчінов зазначив, що за підсумками засідання комісії минулої суботи Міністерству освіти та науки та Міністерству екології було доручено прозвітувати про низку питань, зокрема, щодо питань, пов’язаних з підготовкою шкіл та вищих навчальних закладів до початку нового навчального року в умовах коронавірусної інфекції, а також про утилізацію індивідуальних засобів захисту у цих навчальних закладах.

“Члени державної комісії заслухали інформацію Міністерства освіти і науки. Ми попросили наших колег прозвітувати про те, у який спосіб буде організована робота в різних зонах за баченням МОЗ та МОН, а також колеги з Міністерства екології надали інформацію щодо рекомендацій по утилізації використаних педагогами та дітьми індивідуальних засобів захисту, зокрема, масок. Ми вирішили, що будемо просити головного санітарного лікаря оформити своєю постановою такі правила використання. А також, при наявності договорів спеціальних навчальних закладів, які і так мають стосунок до небезпечних відходів, щоб вони мали

Чтайте також:  Реформа профільної середньої освіти: на що очікувати учням?

Джерело.


Повернутись вверх