facebook

Знайшли з вогнепальним пораненням: поліція озвучила версію смерті ректора університету Грінченка

Знайшли з вогнепальним пораненням: поліція озвучила версію смерті ректора університету Грінченка
Віктор Огнев’юк – ректор університету імені Грінченка – пішов з життя 21 жовтня. Причиною смерті стало вогнепальне поранення.

Ірина Прянішнікова – речниця поліції Київщини – розповіла, що тіло Огнев’юка скерували на судмедекспертизу. Наразі встановлюють усі деталі трагедії.

Тіло скероване на судмедекспертизу. Наразі ми розглядаємо одну з головних версій – це самогубство. Принаймні, всі обставини даної події говорять це,– заявила Прянішнікова.

Вона додала, що смерть настала не відразу. Огнев’юка намагалися врятувати. Причиною трагедії стало вогнепальне поранення.

Помер ректор Огнев’юк – головне
Віктор Огнев’юк пішов з життя на 64 році життя. Ректором Київського університету імені Бориса Грінченка він був з 2007 року. За цей час йому вдалося вивести ВНЗ на суттєво вищий рівень. Кількість студентів збільшилася, перелік спеціальностей – розширили, університет почав брати участь у вагомих міжнародних проєктах.

Огнев’юк присвячував свій час покращенню якості освіти в Україні та просуванню української мови. Антон Геращенко заявив, що цитата Грінченка “Україна – у цьому слові для мене все” стала справжнім девізом життя Огнев’юка.

Навесні 2022 року Огнев’юк вступив до лав територіальної оборони, аби захищати Україну.

Чтайте також:  У школах цього не показують: вчителька математики розкрила лайфхак для п'ятикласників, як навчитися швидко віднімати

Джерело.


Повернутись вверх