facebook

Небезпека зберігається: Шкарлет розпорядився закрити українські школи

Небезпека зберігається: Шкарлет розпорядився закрити українські школи

Понеділок день важкий. А для українців ще й тривожний. Адже коли поряд країна-терорист, дуже складно розпочати робочий тиждень правильно.

Сьогодні, 10 жовтня, Російська Федерація здійснила черговий терористичний акт щодо України. Наймасштабніший ракетний обстріл за весь період війни – саме так цей день увійде до історії. А також це буде днем, коли українці остаточно вирішили поставити хрест на будь-яких стосунках із росіянами.

Ранок почався як завжди: жінки готували сніданок, чоловіки будили дітей. Усі неквапливо збиралися у своїх справах, ось тільки хтось так і не вийшов з дому, а хтось більше ніколи до нього не повернеться.

З 7:30 вся Україна стала «червоною» від тривог. І полетіли ракети. Понад 80 штук Росія випустила по сонним мирним мешканцям та по інфраструктурі. Просто, коли ти фронтовий імпотент, то все, що тобі залишається, щоб продовжувати почуватися «чоловіком», це обстрілювати беззахисних дітей та жінок.

Майже шість годин тривали обстріли, які відбувалися у три етапи. Після повернення додому батьки учнів отримали повідомлення, що школи не працюватимуть до кінця тижня, і всі переходять на дистанційне навчання. Про це заявив міністр освіти Сергій Шкарлет. На думку міністра, цього тижня слід особливо уважно поставитися до власної безпеки та забезпечити максимальну безпеку своїх дітей.

Чтайте також:  Чому остання парта поводиться погано?

 

Джерело.


Повернутись вверх