facebook

Навчання під ракетами: заява міністра є, МОН — мовчить

Навчання під ракетами: заява міністра є, МОН — мовчить

Інформує Всеосвіта.

росія ракетами і дронами-камікадзе зранку засипає Україну, але на сайті Міносвіти відсутнє розпорядження про переведення навчального процесу на дистанційний формат.

Уся Україна сьогодні вранці здригнулася через масовані ракетні кількаетапні атаки російських окупантів.

московські терористи випустили по Україні понад 80 ракет. Протиповітряною обороною ЗСУ було збито близько 45 ракет, а також знищено дев’ять із 12 дронів-камікадзе Shahed-136.

кремль свідомо спрямовано гатить по житлових кварталах, хоча в своїх популістських звітах для власного зомбованого й одержимого ненавистю населення відзвітувався про заплановане влучання усіх російських ракет у критично важливі об’єкти та військові бази ЗСУ.

Насправді цілями росіян є центральні райони густонаселених міст і знищення ТЕС, щоб посіяти паніку серед населення та залякати европейську громадськість.

Через небезпеку у зв’язку з ракетною атакою росіян міністр освіти і науки Сергій Шкарлет об 11:32 звернувся до начальників ОВА та керівників закладів освіти з проханням максимально убезпечити всіх учасників освітнього процесу.

Прошу прийняти рішення щодо навчання в дистанційному форматі до кінця поточного тижня (до 14 жовтня 2022 року). Безпека — понад усе! Життя і здоров’я кожного громадянина понад усе! Будь ласка, не нехтуйте правилами поведінки під час сигналу «повітряна тривога», спускайтеся в укриття. Бережіть себе! — зауважив міністр.

Чтайте також:  За яких умов можна призупинити дію трудового договору?

За дивним збігом обставин, але на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України станом на 15:08 інформація щодо розпорядження профільного міністра про переведення усіх закладів освіти на віддалену форму навчання відсутня.

Внаслідок ракетних обстрілів кремлівською оскаженілою владою в Україні станом на зараз (15:15) загинуло 10 людей, близько 60 — отримали поранення, — інформує Національна поліція України.

Нацполіція звернулася до всіх громадян із проханням не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Сьогоднішній ранок показав, наскільки важливо дотримуватися дисципліни, всіх рекомендацій, які надає влада. Тож при першому сигналі повітряної тривоги слід спускатися в укриття, адже це питання вашого життя та здоров ‘я, — йдеться у повідомленні.

«Всеосвіта» приєднується з закликами до освітян і батьків учнів: зберігайте спокій і розсудливість, навчання має зараз тривати виключно в дистанційному форматі, за першого ж сигналу повітряної тривоги прямуйте до укриттів, а вдома чи на роботі пам’ятайте про правило «двох стін».

Українці — сильні та незламні, стоїмо ми за своє та майбутнє. Нація народжується в боротьбі.

Україну не здолати! Разом переможемо!

Джерело.


Повернутись вверх