facebook

Вшановуємо працю дошкільників!

Вшановуємо працю дошкільників!

У ці вересневі дні в Україні традиційно відзначаємо Всеукраїнський день дошкілля. Це свято покликане привернути увагу до дошкільної освіти в Україні та педагогів, які не лише виховують і розвивають малечу, а й оберігають їх у ці складні часи. А ще – підтримують, огортають любов’ю і турботою, допомагають опанувати важливі життєві навички найменшим українцям та україночкам.

Свято відносно молоде, не має усталених методів та визначеного дня для відзначення, але у останній тиждень вересня прийнято вітати вихователів і всіх працівників, які працюють у дитячих садочках, дошкільних установах.

Сьогодні професія вихователя вимагає від людини величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи, самовіддачі та терпіння. Адже дошкільний вік – це один із найбільш важливих періодів у житті людини, в якому починається закладання цінностей та чеснот – любові до природи, поваги до людей, любові до Батьківщини. А від цього, як нераз показувала історія, залежить майже все наше майбутнє.

27 вересня з нагоди Дня позашкілля також відбуватиметься Всеукраїнський форум «Діти і освітянський фронт позашкілля».

Голова Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов привітав учасників Форуму.

Вітаємо усіх працівників дошкілля із професійним святом!

Чтайте також:  У скільки років найкраще віддавати дитину у дитсадок: Марія Сичинська дала єдину пораду батькам

Бажаємо всім вам сил, терпіння, міцного здоров’я, творчості й наснаги у щоденній праці. Сердечно зичимо радості від спілкування із вихованцями та вдячності від суспільства!

Ми вдячні кожному із вас за вашу щоденну працю!

Мирного неба нам усім та нашій малечі!

Джерело.


Повернутись вверх