facebook

Очно чи дистанційно: у Калуші опитають батьків щодо форми навчання їхніх дітей

Про це повiдомила начальниця управлiння освiти Калуської мiської ради Iрина Люклян. За її словами, опитування буде проходити шляхом заповнення Google Форми через сайти закладiв освiти, офiцiйний сайт мiської ради тощо. Позицiя батькiв школярiв буде врахована при визначеннi форми навчання з 1 вересня.

За словами Iрини Люклян, опитування розпочнуть вже з наступного тижня. До кiнця поточного тижня в закладах освiти мають повнiстю завершити облаштування укриттiв, а батькам школярiв буде надано можливiсть перед голосуванням вiдвiдати укриття та на власнi очi пересвiдчитися чи для дiтей тут створено безпечнi i комфортнi умови перебування.

Нагадаємо, з червня заклади освiти Калуської громади почали готувати до можливого вiдновлення очного навчання в умовах вiйськового часу. Зокрема, облаштовували укриття, де впродовж тривалого часу мають перебувати дiти. Пiдготовка укриття включає освiтлення, систему вентиляцiї, наявнiсть запасного виходу, мiсць для сидiння, доступу до питної води, туалету тощо. Фiнансування на пiдготовку укриттiв видiляли як з бюджету громади, так i з обласного бюджету.

Чтайте також:  Школи на ТОТ з першого класу вчать дітей воювати проти України

Джерело.


Повернутись вверх