facebook

Мінфін: Україна отримала грант від США для забезпечення оплати праці працівників державних органів та бюджетних установ освітньої сфери

Мінфін: Україна отримала грант від США для забезпечення оплати праці працівників державних органів та бюджетних установ освітньої сфери

29 червня до Державного бюджету України надійшов грант від США на 1,3 млрд доларів США. Про це повідомляє Міністерство фінансів України.

Ці кошти були надані з Цільового фонду багатьох донорів Світового банку в межах додаткового фінансування Проєкту «Підтримки державних видатків для забезпечення стійкого державного управління в Україні» між Україною та Міжнародним банком реконструкції і розвитку (МБРР) та Міжнародної асоціації розвитку (МАР).

Наразі відомо, що кошти будуть спрямовані на відшкодування видатків держбюджету, здійснених для забезпечення оплати праці працівників державних органів та бюджетних установ освітньої сфери. Це стосується як національного, так регіонального рівнів.

«Підтримка наших партнерів пришвидшує перемогу України. Ми вдячні Сполученим Штатам Америки за надзвичайну допомогу нашій державі на всіх фронтах в умовах повномасштабного вторгнення рф. Окремо дякую командам Уряду, Мінфіну, Посольства України в США та Світового банку за злагоджену роботу і можливість отримати ці кошти у максимально короткі строки».

Міністр фінансів України Сергій Марченко

Чтайте також:  "Які вазони треба ставити на підвіконня?" Колишній очільник УЦОЯО назвав сертифікацію вчителів "ганебним шоу"

Джерело.


Повернутись вверх