facebook

В українському дитячому садку побили дитину і звинуватили у всьому матір, випадок не з перших: “Керівництво послало нах*й”

В українському дитячому садку побили дитину і звинуватили у всьому матір, випадок не з перших: “Керівництво послало нах*й”

Директор саду звинуватив дитину в тому, що вона поводиться як цариця, а повинна підкорятися правилам.

Кожна мама переживає за свою дитину, особливо це стосується незнайомих людей. Так, коли віддаєш своє чадо в дитячий сад або школу хочтся вірити, що кровинка буде в безпеці з вчителями і вихователями.

Але, як виявилося, в Україні це можливо далеко не в будь-якому випадку. І дико усвідомлювати, що віддавши свою дитину вранці в дитячий сад, ви можете його отримати назад з синцями від вихователів. Такою історій поділилася блогерка Тетяна Коряк (Корячка).

“Звертаюся як мама до мам! Таке не повинно залишатися в тіні! Бити дітей в саду і вважати, що це виховні заходи – це ненормально! Максимальний репост!!! Нехай садочок під назвою HAPPY ENGLISH в Ужгороді більше не функціонує!!!”,- благає Таня.

Блогер з донькою Аміною пробули 1,5 місяця в Харкові під обстрілами і вони приїхали в Ужгород, сподіваючись, що їх життю більше нічого не загрожує і вони матимуть спокій. Таня зізнається, що найбільшим її страхом було те, що доньку в дитсадку образить вихователь.

Кричуща подія сталася в день народження Українки, в Ужгороді. Коряк прийшла в дитячий садок HAPPY ENGLISH по вулиці Старицького 33.

Аміна зрідка ходила в цей дитсадок і завжди розповідала про те, що її б’ють інші дітки, а вихователі карають саме її. А ось мамі дівчинки вихователі відповідали, що її донька є призвідницею всіх бійок.

Того нещасливого дня Аміна вибігла до мами і сказала, що її штовхнула вихователька. Таня з клекочущим серцем пішла розбиратись в ситуації. Дитина вказала на дівчину вихователя в зелених штанях. Після того, як Коряк стала з’ясовувати, що сталося, вихователь з переляканими очима сказала, що не штовхала дитину, а просто відвела за руку. Аміна стверджувала, що її саме штовхнули і гірко плакала.

Тоді підійшов директор садка і поводився дуже по хамськи. Він почав звинувачувати дитину в тому, що вона погано поводиться, що вона не цариця і повинна підкорятися правилам.

“Ніхто ні за яких обставин не має права вдарити, с*ка, маленького янголятка”,- крізь зуби говорить Тетяна.

Коряк після спілкування з директором зрозуміла, що дитину більше туди не відведе і вирушила додому. Донька була настільки вимотана розбірками, що лягла одразу спати і лише з часом чоловік показав Тані на те, що у малятка на спині синець у формі пальців дорослої людини.

Коли Тетяна сиділа у слідчого і писала заяву, то представник закону показав, що потрібно було зробити, щоб у дитини були такі синці. Це дійсно були сильні удари або поштовхи.

“Я дуже прошу, щоб цей сад не функціонував. Тому що керівництво послало мене нах*й. Вони не захотіли розбиратися в ситуації і сказали, що я неадекватна дурепа… Звинуватили дитину, сказали, що вона впала з качелі, але судмедексперт довів, що це сліди чотирьох дорослих пальців”,- ледве стримуючи сльози поділилася українка.

Вона поспілкувалася з батьками, які водять своїх діток до цього навчального закладу і, як виявилося, це вже не перший випадок некомпетентності персоналу.

Одна з мама сказала, що дітей відводять в кут і можуть вдарити по попі, друга дівчина поділилася, що хотла влаштуватися в той дитячий садок, але від неї вимагали жорстких методів виховання, з якими вона була не згодна.

Зараз Тетяна збирає всі документи для слідства, щоб закрити заклад. Вже доведено, що данський садок працює без будь-яких ліцензій. А ось донька блогерки вже третю добу не спить і прокидається від істерик.

У розмові з мамою дівчинка розповіла, що хотіла подивитись у дзеркало і за це її вдарила та вихователька.

Те, що Аміну таки чіпав вихователь, підтвердив і син однієї з українок, який теж ходить до цього дитсадка.

 

Джерело.


Повернутись вверх