facebook

Учителі фізкультури залучатимуть дітей до оздоровчих занять

Учителі фізкультури залучатимуть дітей до оздоровчих занять

Проєкт спрямовано на організацію фізкультурно-оздоровчої роботи під час літніх канікул.

Учителів фізичної культури запрошують долучитись до проєкту «Будь активним заради миру».

Цей проєкт спрямовано на організацію фізкультурно-оздоровчої роботи під час літніх канікул у закладах освіти.

Проєкт передбачає залучення вчителів фізичної культури для проведення фізкультурно-оздоровчих занять та організацію щоденних фізкультурно-оздоровчих занять та заходів для дітей різного віку.

Також у межах проєкту передбачається відновлення діяльності спортивних гуртків, які працювали в закладах освіти, та відкриття нових, організація пунктів видавання спортивного інвентарю дітям та їхнім батькам, популяризація серед учнів та їхніх батьків доступних занять і заходів.

Організатори закликають використовувати для оздоровчої роботи фізкультурно-спортивні приміщення, майданчики, стадіони закладів освіти, які мають на своїй території або в безпосередній близькості обладнане бомбосховище.

Окрім того, передбачається, що під час реалізації проєкту особливий акцент буде зроблено на підтримку і залучення до фізичної активності дітей, які наразі вимушено перебувають за кордоном або у прихистках в безпечних регіонах країни.

Дізнатись про подробиці проєкту можна під час Всеукраїнського семінару-наради «Активне літо для українських дітей», який відбудеться 7 червня 2022 року о 14:00.

Для участі у семінарі-нараді необхідно зареєструватися за посиланням.

Чтайте також:  Українська вчителька, яка викладає у Великій Британії, запропонувала ввести в українських школах аж три ЗНО та навела аргументи

Джерело.


Повернутись вверх