facebook

“Боляче усвідомлювати, що вже не отримаємо її підтримки”: не стало шанованої вчительки

26 травня пішла з життя вчитель, яка виховала не одне покоління учнів у Бучачі Марія Микитчин.

Про сумну звістку повідомила у Фейсбуці Юлія Барчишак.

“Немає слів, щоб висловити співчуття з приводу неочікуваної смерті людини, котра заслуговує на найкращі слова поваги та шани. Вміло вчила їх мудрості та відповідальності.

Микитчин Марія Михайлівна усе своє життя вирізнялася стійкістю характеру, силою духу та наполегливістю. Вона була людиною мудрою, врівноваженою, чуйною, доброю, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.

Боляче, невимовно боляче говорити і писати ці слова про Марію Михайлівну — особистість справді неординарну, яскраву, невтомного і самовідданого вчителя, хорошу колегу. Марія Махайлівна була дуже енергійною людиною, великим працелюбом, гарною дружиною, люблячою матір’ю та бабусею.

Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не скористаємося її мудрою порадою. Колектив Бучацької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 висловлює співчуття з приводу передчасної смерті вчителя фізичної культури, розділяє скорботу і біль рідних, друзів – усіх, хто знав і працював з Марією Михайлівною.

Світла пам’ять про Марію Михайлівну завжди буде жити серед рідних, друзів, товаришів, колег, батьків та учнів школи і залишиться назавжди у наших серцях”, – йдеться у дописі.

Чтайте також:  Молодим ученим та докторам наук виплачуватимуть щорічні гранти

 

Джерело.


Повернутись вверх