facebook

Освіта на часі: у Варшаві відкриють українську школу

Через війну, яку розпочала Росія на території України, до Польщі продовжують масово переїжджати батьки з дітьми, зокрема шкільного віку. У столиці вирішили створити їм додаткові умови для продовження навчання.

Джерело: Wyborcza.pl
Вже за місяць у Варшаві розпочне роботу українська школа для дітей. Навчання буде доступним для учнів всіх класів – з 1 по 11.

Детальніше про українську школу у Варшаві
Навчальний заклад займе цілий поверх в одному з офісів на вулиці Postępu. Його площа становить 1,2 тисячі квадратних метрів. Приміщення безплатно надала компанія Immofinanz, якій належить офісна будівля. Над адаптацією простору працюють архітектори студії XYstudio. Будівельні компанії також допоможуть надати матеріали та підрядників й обладнати школу.

Приєднуйтесь до нашої нової групи ОСВІТА UA

Посилання:https://www.facebook.com/groups/1023345988199205/?ref=share

Столична школа зможе прийняти близько 170 учнів. Охочі потрапити до резервного списку можуть надіслати заявку на поштову адресу [email protected].

Звертаємо увагу, що зараз ситуація у школах Варшави непроста: місць критично бракує. Кількість школярів з України, які почали вчитися у Варшаві, вже становить понад 10 тисяч осіб. При цьому більшість дітей приєдналися до польських класів без належної підготовки. А всього у столиці перебуває, за словами мера Рафала Тшасковського, понад 90 тисяч дітей з України.

Чтайте також:  Чи замінять професійні ліцеї у старшій школі навчання у профтехучилищах

Дітям у Росії промивають мізки пропагандою з садочка: дивіться відео

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode




 

 

Джерело.


Повернутись вверх