facebook

Коли на Львівщині почнуть працювати дитячі садочки

Коли на Львівщині почнуть працювати дитячі садочки

Роботу садочків на Львівщині планують відновити з 23 березня.

Як повідомили у пресслужбі Львівської ОДА, у області рекомендують відновити освітній процес в дитячих садочках з 23 березня.

Форму організації освітнього процесу кожен заклад обирає самостійно з трьох варіантів: очна, дистанційна, змішана. Відповідного листа скерували керівникам відділів освіти територіальних громад області. Також у дитсадки можуть безперешкодно піти діти, які прибули на Львівщину з регіонів, де ведуться воєнні дії.

Водночас інформуємо, що 14 березня Міністерство освіти й науки разом із ЮНІСЕФ запустили платформу дитячого онлайн-садка НУМО з відеозаняттями для дітей віком від 3 до 6 років. Випуски доступні до перегляду на YouTube-каналах МОН та ЮНІСЕФ і на платформі MEGOGO.

Ініціатива допоможе педагогам ЗДО (закладів дошкільної освіти) та батькам зайняти дитину пізнавальними та розвивальними заняттями та, наскільки це можливо, відволікти від війни. Цей проєкт є платформою, на якій батьки та вихователі зможуть знайти всі необхідні розвивальні матеріали у відкритому доступі. ⠀

Чтайте також:  Дитячі садки застрягли в 1993 році: як хочуть змінити дошкільну освіту в Україні

Джерело.


Повернутись вверх