facebook

Освітяни, ви маєте особливий дар!

Освітяни, ви маєте особливий дар!

Інформує Всеосвіта.

Друзі-освітяни, ми знаємо, що ви почуваєте себе виснажено та бажаєте якнайшвидшого миру на нашій землі. Запевняємо: ні на хвилину не сумнівайтеся, що перемога за нами, а з нею і процвітання нашої України! Ми переможемо окупацію росії, а разом з тим відбудуємо свою свободу, якої так прагнемо для наших діток.

Всі ми відчуваємо страх. Десятий день війни спустошує нас зсередини, відлунює жахом і болем. Ми, освітяни, відчуваємо цей біль особливо сильно. Війна вже забрала життя наших дітей – їх вбили російські окупанти. Наші школи, наші дитсадки лежать у руїнах, а наше майбутнє покоління народжується у бомбосховищах. Ми не маємо права забути і пробачити це!

Для своїх учнів ми завжди будемо близькою людиною, якій довіряють. Тому саме зараз наші учні прагнуть чути від нас, що перемога – за нашими козаками та козачками, що ЗСУ працюють відмінно, не даючи ворогам жодного шансу, що скоро все буде Україна!

Будь ласка, дорогі освітяни, ми не маємо зараз права піддаватися психічним атакам ворога. Ми маємо бути взірцем холодного розуму та сміливих дій! Ми як ніхто інший вміємо підібрати влучні слова та заспокоїти. Якщо вже Бог дав нам силу навчати, то ми, маючи цей особливий дар, мусимо бути джерелом віри та натхнення для інших.

Чтайте також:  Збільшене навантаження та зменшені надбавки: як змінилася робота вчителя під час війни?

Всім нам зараз дуже болить за Україну, та не даймо окупантам шансу посіяти паніку! Молімося за наших героїв та Україну! І де б ви зараз не були, бережіть себе та обійміть близьких.

СлаваУкраїні

Джерело.


Повернутись вверх