facebook

Освітній процес в Україні не призупинятимуть: Шкарлет прокоментував повідомлення у ЗМІ щодо ситуації в країні

Освітній процес в Україні не призупинятимуть: Шкарлет прокоментував повідомлення у ЗМІ щодо ситуації в країні

Інформує Всеосвіта.

Очільник МОН звернувся до освітян, батьків та здобувачів освіти з проханням довіряти інформації тільки з офіційних джерел.

Заклади освіти України продовжують працювати у звичному режимі, освітній процес триває без змін і жодних рішень щодо його призупинення у зв’язку з ситуацією в країні немає.

На цьому наголосив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет у своєму телеграм-каналі.

Наголошую, що заклади освіти, як і раніше, продовжують свою роботу у звичному режимі, освітній процес триває і ніяких рішень про його призупинення немає! Формат навчання в різних регіонах залежить винятково від рівня епіднебезпеки, – акцентував #Шкарлет.

Він додав, що у соціальних мережах та ЗМІ останнім часом шириться значна кількість повідомлень дезінформаційного змісту, що призводить до панічних настроїв у суспільстві.

З цього приводу хочу закликати кожного зберігати спокій та тверезо аналізувати все, що лунає сьогодні в інформаційному просторі нашої країни та за її межами, – підкреслив очільник #МОН.

Шкарлет звернувся до освітян, батьків та здобувачів освіти з проханням довіряти інформації тільки з офіційних джерел, зокрема каналам комунікації Генштабу ЗСУ, Міноборони, Уряду та Офісу Президента України.

Чтайте також:  Вступати до коледжу чи просиджувати штани в школі? Мережу сколихнула нова дискусія про 10-11 класи

Джерело.


Повернутись вверх