facebook

Богдана Васильківська виборола першу премію за декламування Кобзаря німецькою

Наполегливість і креативність неодмінно допоможуть на шляху до успіху. Це доводить нам учениця 3-А класу Петропавлівського ліцею №2 Богдана Васильківська. Дівчинка отримала диплом лауреата І премії в Міжнародному конкурсі “Talentos em Portugal 2021”, продекламувавши Великого Кобзаря німецькою мовою.

Богдана – активна та життєрадісна дівчинка, творчо обдарована й талановита. Вона із задоволенням бере участь у різноманітних конкурсах та отримує численні нагороди.

– Пам’ятаю, як ми з Богданкою готувалися до Міжнародного конкурсу “Talentos em Portugal 2021”, який проводив Мирас Фестиваль. Дівчинка наполегливо вчила уривок із поеми Тараса Шевченка «І мертвим, і живим, і ненародженим» німецькою мовою. Вірш декламувала для компетентного журі. Незважаючи на конкуренцію Богдана набрала 99 балів із 100 й отримала диплом лауреата І премії, – говорить вчителька німецької мови Інна Прохорова.

Богдана Васильківська – лауреата двох премій в номінації «Гончарство»

Але на цьому успіхи Богдани лише починалися. Вона взяла участь у таких заходах та конкурсах, як «Розповім про подвиг-2021», «Я і моя сім’я», «Краса рідного краю», «Oktober day». Отримала числені нагороди.

Серед здобутків диплом лауреата двох премій в номінації «Гончарство», «Скульптура» за участь у Всеукраїнському конкурсі майстрів «Краса рідного краю». Богдана – лауреат І премії в номінації «Foto I age category» Міжнародного конкурсу «Oktober day». Вона стала володаркою диплому ІІІ премії в номінації «Театральний жанр» Всеукраїнського конкурсу мистецтв «Новорічні дива». За результатами підсумовування конкурсного 2021 року “The best talent 2021” (Мирас Фестиваль) отримала дві премії: “Talented painter 2021”, “Talented reader 2021”.

Богдана Васильківська отримала диплом лауреата І премії в Міжнародному конкурсі “Talentos em Portugal 2021”

– У Богдани стільки нагород, що не вистачить і сторінки, щоб їх перелічити. Вітаю ученицю та бажаю їй нових перемог, – говорить вчителька Інна Прохорова.

Без підтримки й лагідного схвального слова Олени Васильківської, матері дівчинки, не обійшлася жодна перемога. Підтримка батьків дає дітям крила та є запорукою гармонійного розвитку дитини.

– Я впевнена, що хлопчика чи дівчинку спочатку потрібно навчити хотіти й любити, а вже потім – знати й уміти. Тому співпраця батьків і вчителів – потужна сила, що веде до відчутних результатів, – говорить Інна Прохорова.

Вчителька Інна Прохорова та учениця Богдана Васильківська
Враження шкільного дитинства відкладаються в пам’яті на все життя та впливають на подальший розвиток дитини. В емоційному сприйнятті дитинства зароджуються витоки майбутньої творчої особистості, тому залучаючи дітей до творчості, створюючи постійно «ситуацію успіху», поважаючи дитину, ми, батьки та вчителі, у змозі виховати активних самодостатніх громадян України.

 

Чтайте також:  У Раді заявили про масове закриття сільських шкіл: “Не можуть працювати якісно“

Повернутись вверх