facebook

” Школа – це не ресторан”

 “Школа – це не ресторан”

Після того, як у мережі розгорівся скандал через нове меню у школах, багато хто з українців підтримав шеф-кухаря Євгена Клопотенка, який його розробив. Люди писали, що він створив хороші рецепти якісних страв з продуктів, що постачаються в їдальні, а деяким дітям вони не подобаються лише тому, що в їхніх сім’ях зовсім інша культура харчування.

Про це користувачі мережі висловилися в коментаряхю На їхню думку, якщо діти звикли їсти вдома фастфуд та іншу шкідливу їжу, шкільне харчування, звичайно, їм не припаде до смаку. При цьому зазначали, що смаки у всіх дійсно різні, але “школа – це не ресторан”, і закликали батьків привчати своїх дітей до здорової їжі.

“Правильне харчування – воно інше і незвично дивне порівняно зі звичним нашвидкуруч зібраним бутером з ковбасою та майонезом”, – писали в коментарях.

Українці також висловлювали думку про те, що школярам потрібен час, щоб звикнути до нових страв, а перехід має відбуватися поступово. Проте деякі батьки скаржилися, що їхні діти мало не до сліз засмучені відсутністю звичної випічки та солодких напоїв у їдальнях.

 

 

Чтайте також:  Підручники, слабкі вчителі і велике навантаження: дослідження показало проблеми НУШ у 5-6 класах

Джерело.


Повернутись вверх