facebook

Вплив матері на долю сина

Коли у жінки народжується син, лише деякі замислюються про те, що вкрай важливо, щоб він залишився “в чоловічому курсі”. І мами хлопчиків часто не знають, як правильно взаємодіяти, щоб він став в майбутньому дорослим і вільним від неї чоловіком.

У житті кожного маленького хлопчика існують періоди, коли мамі потрібно повністю віддати його під вплив батька. Коли це починається і який це вік? Що потрібно робити мамі, а чого не можна?

Як мати впливає на долю свого сина
Від народження до трьох років. Хлопчик перебуває під впливом матері і її жіночого впливу, для отримання досвіду відчування почуттів мами, своїх почуттів і інших людей. Тут хлопчик отримає досвід спокою, повноти й гармонії. Це запорука душевного здоров’я і можливості повноцінно висловлювати свої почуття. До 3-х років — це період поглинання любові, яка буде ресурсом для людини все життя! Але Любов матері до сина — дитини в цей період ні в якому разі не можна плутати з любов’ю жінки до чоловіка, а це явище часто зустрічається. Це жахливе перекошення, за яке доведеться розплачуватися вже цьому чоловіку в дорослому житті. Важливо, щоб від вашої ніжності до дитини не виходила подвійна інформація.

Чтайте також:  В Україні для учнів 8-9 класів запроваджують новий предмет

Від трьох до одинадцяти років. Мама повинна остаточно відпустити сина в поле батька! ️Це як проводи на захист Батьківщини, і це вже назавжди. З цього моменту, хлопчика починають підживлювати зовсім інші джерела та енергії. А якщо він продовжує залишатися з Вами, то продовжує насичуватися жіночим на шкоду чоловічому єству! І ось в цьому місці ми й “втрачаємо” справжніх чоловіків!
Від одинадцяти до шістнадцяти років. У підлітка вже має бути чітко й однозначно сформовано чоловіче начало. У цей період чутливість знижується. Хлопчик остаточно підкоряється чоловічій природі, адже він готується стати годувальником і захисником!

І тоді такий син, ставши дорослим, буде мати чоловічого незрівнянно більше, ніж жіночого. У майбутньому він зустріне жінку, у якої жіночого, набагато більше, ніж чоловічого. Вони зустрінуться, щоб урівноважитися. Ось на цьому вони й створять пару.

Тепер ви знаєте, що потрібно робити, щоб виростити справжнього хлопця без обтяження невротичними відносинами з матір’ю. Мені хотілося, щоб ця стаття запустила у вас процес внутрішнього аудиту своїх взаємовідносин.

Джерело.


Повернутись вверх