facebook

В Одесі на студента під час занять впала стеля: його забрала швидка

В аудиторії Одеського училища морського туристичного обслуговування обвалилася стеля під час занять. Постраждав 17-річний студент, його госпіталізували до лікарні з травмою шийного та грудного відділів хребта.

Інцидент стався під час занять у середу, 15 грудня, в училищі, яке розташоване на вулиці Пушкінська, 18.

На кухні, де студенти проходять навчання, обвалилася стеля. Шматки штукатурки впали на студента, який виконував завдання за плитою.

Який стан студента? Його госпіталізували до лікарні. Попередньо медики діагностували у нього забиття шийного та грудного відділів хребта.

Поліція внесла інцидент до ЄРДР за статтею №275 (порушення правил щодо безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель та споруд). Слідчі проводять досудове розслідування.

Що відомо про будівлю училища
Зазначимо, що будівля училища є пам’яткою архітектури місцевого значення. Його збудували у першій половині XIX століття. 1869 року будівлю реконструювали і розмістили в ній Одеську жіночу гімназію.

Наразі будівля підлягає реставрації. За даними ЗМІ, востаннє ремонт приміщень проводився у 2018 році.

До слова, кілька місяців тому в Одеському університеті імені Мечникова з’явилися тріщини, а потім і обвалилася частина штукатурки. Причому це сталося прямісінько посеред лекції.

 

Чтайте також:  70% дітей-переселенців навчаються онлайн: психологиня попередила батьків про наслідки. Чому важлива соціалізація

Джерело.


Повернутись вверх