facebook

ЗНО-2022: для абітурієнтів працює онлайн-сервіс підготовки до тестів

ЗНО-2022: для абітурієнтів працює онлайн-сервіс підготовки до тестів

Українські школярі мають змогу підготуватися до ЗНО-2022 за допомогою освітнього сервісу, який містить коментарі-пояснення до завдань тестів.

Про це йдеться на сайті “Освіта.UA”.

Мова йде про освітній сервіс “ЗНО-Онлайн”, на якому провідні вчителі та репетитори залишили свої пояснення щодо деяких завдань.

Зокрема, у коментарях до завдань з української мови і літератури, англійської мови, математики, історії України, фізики, хімії, географії та біології оприлюдненні схеми виконання того чи іншого завдання, що дозволяє школярам самостійно швидко проаналізувати та зрозуміти його.

Більш того, вчителі та репетитори у кожному коментарі розповіли, яку тему потрібно знати для вирішення завдання й пояснили, які саме знання чи вміння потрібно застосувати до виконання цього завдання. Школярі, які у наступному році складатимуть ЗНО-2022, через коментарі будут скеровані на необхідний теоретичний матеріал.

У коментарях-поясненнях особливу увагу приділено поясненню логіки пошуку правильної відповіді на конкретне завдання у тестах. На освітньому сервісі школярам також залишили деякі хитрощі та лайфхаки, які вони можуть використати під час складання реального тестування.

Джерело.


Повернутись вверх