facebook

Українці обурені холодом у садочках, діти мерзнуть “на бурульку”: “Простіше відправити на дистанційку, ніж платити за газ”

Українці обурені холодом у садочках, діти мерзнуть “на бурульку”: “Простіше відправити на дистанційку, ніж платити за газ”

У дитячому садочку батькам малюків запропонували принести у навчальний заклад обігрівач, оскільки у групі дуже холодно. Багато українців теж поскаржилися на нестерпний холод й у школах.

У дитячому садочку міста Гусятин батькам малюків запропонували принести у навчальний заклад обігрівач, оскільки у групі дуже холодно. Багато батьків вирішили за таких умов взагалі залишити дітей вдома.

Про це стало відомо з публікації на фейсбук-сторінці Громадського об’єднання “Батьки SOS”

“Добрий вечір. Цікавить питання про опалення, при такій температурі на дворі в садку й у школі досить холодно. Сьогодні у групі в садку, написали можливо хтось може принести обігрівач, я свою дитину не веду, після запалення і знаю, що більша частина дітей з групи вдома, бо в садку дуже холодно. Цікавить, чи це завідувачка рішає, коли включати опалення, чи хтось інший. Дякую за відповідь і публікацію. смт. Гусятин, садок один”, – йдеться у повідомленні.

 

“А яке у вас опалення у садку? Якщо централізоване, то як завідувачка може щось вирішувати?”, – зауважили у коментарях.

Інші батьки також поскаржилися на холод у дитячих садках, які відвідують їхні діти. Батьки школярів же зауважують, що у такому разі дітей простіше відправити на дистанційне навчання.

Чтайте також:  Зарплата – 3 тисячі гривень: заступниця Лісового озвучила головну проблему дошкілля

“Ось у нас вчора було на вулиці 17 градусів, а в групі 15. Обігрівачі не дозволяють. Краса, я свою не воджу, але якби працювала довелося б”, “У Херсоні відключили опалення в дитячій обласній лікарні. У бюджет закладена ціна на газ 13, а за фактом 38 гривень.Садочки і школи без опалення і так по моєму по всій Україні”, “У нашому саду в Києві вже кілька днів як включили опалення”, “Нема і скоро не буде! Простіше ж на дистанційку відправити. Ціну на газ підняли. У нас діти і так в куртках сиділи, а тепер тим більше будуть.”, “У нас пів класу від холоду захворіло на менінгіти і фронтитами з отитами… природний відбір сказала молода господиня газу”, – пишуть у коментарях.

Джерело.


Повернутись вверх