facebook

Онлайну не буде: на Київщині можуть закрити школи, в яких менше ніж 80% вакцинованих вчителів

Онлайну не буде: на Київщині можуть закрити школи, в яких менше ніж 80% вакцинованих вчителів

Інформує Всеосвіта.

Наразі в області серед освітян провели 62 987 щеплень.

У Київській області при введенні «жовтої» зони закриють школи, якщо в них буде недостатньо вакцинованих працівників. Про це заявив голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін.

Хочу достукатись до всіх освітян Київщини. Цього року наша область має можливість повноцінно функціонувати навіть у посилених карантинних нормах. Але є умова – працюватимуть тільки ті школи, де вакциновано 80% працівників. […] Якщо ж до 20 вересня цього не буде зроблено, школу зачинять. Онлайну більше не буде, – акцентував Василь Володін.

Володін підкреслив, що такий захід є вимушеним, оскільки в області почала зростати кількість хворих коронавірусом, а також збільшується рівень госпіталізації.

Вимога мати 80% вакцинованих у колективі стосується всіх – і соціальної сфери та бізнесу. До того ж щеплення зараз – це єдиний спосіб захиститися від хвороби, – додав голова Київської ОДА.

Наразі на Київщині серед освітян провели 62 987 щеплень. При цьому 27 538 педагогів регіону пройшли повний курс вакцинації.

Чтайте також:  "Молодець! Тепер поклади ручку на парту". Британська експертка назвала головні помилки вчителів в Україні під час навчання дітей

Джерело.


Повернутись вверх