facebook

У львівських школах проводитимуть ПЛР-тестування вчителів та дітей

У львівських школах проводитимуть ПЛР-тестування вчителів та дітей

Інформує Всеосвіта.

Наразі щоранку тестуватимуть педагогів та клас в одному закладі освіти, проте на майбутнє скринінг на коронавірус можуть розширити.

Львові учнів та вчителів планують тестувати на коронавірус. Цього тижня планують в одному з закладів освіти зробити антиген-скринінг. Про це після засідання комісії з питань надзвичайних ситуацій розповів перший заступник мера Львова Андрій Москаленко повідомляє ZAXID.NET

Сьогодні, 13 вересня, до кінця дня, ми визначимо школу, де працівники Лікарні швидкої медичної допомоги протестують усіх педагогів і один клас. Процедуру робитимуть вранці перед навчанням, – зазначив заступник.

За словами Москаленка, після скринінгу на #COVID-19 можна буде простежити динаміку захворювання, адже саме освітні заклади є місцем, де теоретично й практично передається інфекція. Також він наголосив, що відтак будуть думати про наступні кроки.

Чтайте також:  "А що це ми будемо Пушкіна вивчати?" Вчителька розповіла про плюси НУШ, штучного інтелекту на уроках і зарплату 12 тисяч гривень

Джерело.


Повернутись вверх