facebook

У ВООЗ закликали не закривати школи під час пандемії

У ВООЗ закликали не закривати школи під час пандемії

Інформує Всеосвіта.

Рекомендується покращити вентиляцію приміщень та за можливості зменшити кількість учнів в одній аудиторії.

У Всесвітній організації охорони здоров’я заявили, що під час пандемії коронавірусу школи повинні бути відкритими для учнів. Про це інформує The Guardian.

Пандемія спровокувала найкатастрофічніший освітній збій в історії. Надзвичайно важливо, щоб навчання у класі тривало безперервно, – наголосив європейський регіональний директор ВООЗ Ганс Клюге.

За його словами, безпечне перебування дітей у школах – особливо в умовах поширення COVID-19, – має вирішальне значення для навчання, психічного здоров’я учнів та їхніх соціальних навичок й повинне стати першочерговим завданням для урядів країн ЄС.

Ми закликаємо країни залишати школи відкритими, а школи – вжити заходів для мінімізації ризику COVID-19 та поширення штамів вірусу протягом нового навчального року, – акцентував Клюге.

Так, рекомендується покращити вентиляцію приміщень, за можливості зменшити кількість учнів в одній аудиторії, а також забезпечити дистанцію між школярами.

Чтайте також:  70% дітей-переселенців навчаються онлайн: психологиня попередила батьків про наслідки. Чому важлива соціалізація

Джерело.


Повернутись вверх