facebook

За смерть дитини на водоспаді Львівщини відповідатиме її класний керівник

За смерть дитини на водоспаді Львівщини відповідатиме її класний керівник

Хлопчик хотів зробити селфі та послизнувся

Трагедія сталася ще 2 червня під час шкільної екскурсії на водоспад Кам’янка у національному природному парку «Сколівські Бескиди». Тоді ми повідомляли, що 12-річний школяр хотів зробити селфі, але послизнувся на слизькому камінні й впав у воду. Дитина зачепилася за коріння дерев і захлинулася.

Відповідатиме за смерть дитини вчителька Львівської школи № 82 Людмила Гребінь.

Обвинувальний акт направили до Сколівського районного суду. 45-річного педагога звинувачують у неналежному виконанні обов’язків з охорони життя і здоров’я дітей за статтею 137 ч. 2 ККУ. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення на термін від 3 до 5 років.

Відомо, що Людмила Гребінь була класною керівницею 6 класу, де вчився загиблий учень.

Загалом групу з 44 школярів львівської школи №82 супроводжували п’ятеро дорослих – троє вчителів і двоє батьків. Після загибелі хлопчика 45-річну класну керівницю Людмилу Гребень госпіталізували з серцевим нападом.

За словами директора парку «Сколівські Бескиди» Василя Приндака, після загибелі школяра захист навколо водоспаду зробили надійнішим.

– Від того часу ми вже обгородили верхню частину водоспаду сіткою, а в нижній частині замінили загородження з дерев’яного на металеве. Також зробили додатковий загороджений оглядовий майданчик, – стверджує Василь Приндак.

Чтайте також:  Як же стимулювати професійну діяльність педагогічних працівників?

Джерело.


Повернутись вверх