facebook

Захоплива романтика: як вчителям відновити набратися сил і енергії до нового навчального року

Дієві способи поринути у світ романтики, провести час із найріднішими, наповнити літо теплими спогадами.

Цього року навчання закінчилося складно майже для всіх учасників освітнього процесу. Відпустка проходить напружено, адже не відомо, яким буде навчання з наступного року. Ситуація не дозволяє спокійно відпочити, отримати насолоду від морського бризу, від променів сонця й ранкової кави. Натомість, потрібно неупинно слідкувати за новинами в очікуванні рішень чи офіційних вказівок МОН, МОЗ, Уряду тощо.


Та набиратися енергії й сил не так складно, як здається, надто коли закриті кордони. Пропонуємо вашій увазі декілька дієвих способів відновити сили, енергію і провести чудово час в період очікування важливих рішень щодо прийдешнього навчального року:

  • «Перевтілення» балкону

Ваш будинок чи квартира з балконом? Прийшов час перевтілити його у місце для відпочинку з улюбленою книгою. Сонечко ласкаво гріє променями, вітер лагідно шепоче вечорами, а квіти милують погляд — чи не ідеальне місце для відновлення енергії. В таких умовах кожна новина про дистанційну освіту здається дріб’язковою і легкою для сприйняття.

  • Велоподорож

Чудовий спосіб забути про усі справи, увімкнути улюблений трек і гайнути будь-куди, якомога далі від буденності. Така подорож дозволить перезавантажити думки і залишить найприємніші враження. Також це чудовий спосіб провести час із родиною. Сусіднє місто чи село — чому б не помилуватися іншими краєвидами.

  • Прогулянка човном
Чтайте також:  У Європі відраховуватимуть дітей українських біженців зі шкіл і дитсадків - знайшлися підстави

Море, озеро чи річка завжди наштовхують на роздуми і мрії. Прийшов час забути про усі негаразди та невизначеність майбутнього. Прийшов час сісти у човен і просто помріяти. Якщо поблизу немає річки, то велоподорож до найближчої водойми — чудове рішення. Човен знайдеться на будь-якому березі, головне цього сильно захотіти.

  • Мильні бульбашки

Це зовсім не дрібниці й, тим більше, ніякі не нісенітниці. Організувати друзів, прихопивши із собою мильні бульбашки, дременути до найближчого парку, де влаштувати справжній парад бульбашок — цікаве, креативне і просте рішення для відновлення енергії. Сонячний день, барви й відблиски кольорів веселки — неймовірний спосіб перезавантажитись.

І наостанок, захоплива романтика — танець просто неба. Такий вечір запам’ятається на роки і буде гріти спогадами. Чому б не забути про все навколо і не повальсувати з коханою/коханим. Достатньо прихопити програвач і знайти найромантичніше місце.

Джерело.


Повернутись вверх